Diensten

Jobcoaching is sterk oplossingsgericht, het doel is immers concreet het vinden van die passende baan die aansluit bij jouw persoonlijke mogelijkheden en ambities. De orientatiefase is in eerste instantie gericht op jou als persoon (wie ben je? wat wil je? wat kan je?), je netwerk en de arbeidsmarkt. Na de orientatiefase verschuift de aandacht naar het actief zoeken naar passend werk.

We onderzoeken samen wat je mogelijkheden zijn op korte termijn, maar ook waar je over 5 jaar wil staan. Zodat je ook in grote lijnen kunt bepalen welke stappen er nodig zijn om daar op aan te sturen.

Sessie:

  • 1 uur € 75,- (inclusief BTW)
  • 2 uur € 140,- (inclusief BTW)

Of heb jij de ideale baan al gevonden, maar wil je er zeker van zijn om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek? Kies dan voor onderstaande online dienst (via email, telefoon of FaceTime) of de training Personal Branding.

Online:

  • CV en Motivatie Check  € 50,- (inclusief BTW)
  • LinkedIn Check  € 50,- (inclusief BTW)

Sessie:

  • Personal Branding € 150,- (inclusief BTW)

shutterstock_433319323

In twee sessies bouw je aan een duidelijk profiel. Door te weten wat jou onderscheidt van anderen kan je jouw persoonlijke kracht sterk neerzetten in organisaties, op internet, in je cv en motivatie, tijdens sollicitaties en op netwerkbijeenkomsten.